Visie

We have only to raise Imagination to the state of Vision, and the thing is done – William Blake.

Mijn visie is, dat gedachten en woorden je leven kunnen veranderen in positieve of negatieve zin, geheel afhankelijk van je ‘selftalk’.

Ik leer heel veel van auteurs en meesters op hun vakgebied en vul dat aan met mijn eigen visie. En geef die kennis en inzichten weer aan de ander door.

Russische wetenschappers, hebben ontdekt, dat woorden je genen en dna kunnen veranderen. Vandaar mijn visie, dat je niet kunt zeggen: ‘Zo ben ik nu eenmaal’.

Mijn visie op het leven is, dat het dynamisch is, alles is in ontwikkeling. Als manager zei ik vaak: ‘alles wat niet groeit is dood’.

Mijn visie is, dat we spirituele wezens zijn met een menselijke ervaring.

Zorg ervoor, dat je een visie hebt, die je vastlegt in een ‘mission statement’. Als je je doelen zwart op wit vastlegt, is de kans veel groter dat je jouw doelen ook realiseert.

Mijn visie is, dat de intenties van de meeste mensen goed zijn. Als je met deze visie de wereld tegemoet treedt, ervaar je meer vrede en harmonie.

Zonder visie, ben je als een schip op zee. Zonder koers bereik je nooit een haven.

Mijn visie is, dat ik mensen niet kan veranderen. Ik ze kan echter wel stimuleren, inspireren, enthousiasmeren, motiveren en bemoedigen, en daar span ik mij voor in.

Mijn visie is, beschreven in mijn ‘mission statement’, te weten:
Me dienstbaar opstellen en door middel van het gesproken en geschreven woord mijn medemens inspireren en wakker maken.

Mijn visie is dat, Liefde, de hoogste realisatie is en de sterkste helende kracht heeft. En ook, dat onze essentie Liefde is, naar het evenbeeld van God geschapen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Laat een reactie achter