U bent machtiger dan u denkt

Uw gedachten en woorden creëren namelijk uw werkelijkheid. U bent de creator van uw leven.

Heel vaak kiezen we onbewust voor een leven, waar we bewust iets anders zouden willen, maar ja het onderbewuste is nu eenmaal 10x sterker dan uw bewuste.

Een man had een slecht leven en gaf de schuld daarvan aan omstandigheden en anderen. Hij kwam in een winkel waar ze tapijten verkochten, die levens voorstelden.
De verkoper zei dat de man een nieuw leven mocht uitzoeken. Dat deed de man, toen hij een kleed had uitgezocht zei de verkoper: ‘Maar dat is precies hetzelfde leven dat u nu heeft!!.

Nietzsche zei dat als onze wensen zouden uitkomen we al spoedig in een hel zouden leven. En dat komt omdat de meeste mensen neurotisch denken, voelen en handelen

U zult uw manier van denken en voelen en handelen moeten veranderen. Bijvoorbeeld door in te zien dat u geen mens bent met een spirituele ervaring, nee het is omgekeerd: u bent een spiritueel wezen met een menselijke ervaring.

Als u zo naar de wereld gaat kijken ziet u een andere wereld. Change your thoughts and You change your world zeggen Amerikanen van de positieve psychologie.

Het is een kwestie van loslaten van uw oude waarden en overtuigingen en openstaan voor nieuwe inzichten. Nietzsche had het terecht over umwertung aller Werte, de herwaardering
van alle waarden,

Volg het advies van Socrates op die zei: ‘Verbeter uzelf door de geschriften van anderen te lezen en u krijgt gemakkelijk waar die anderen veel moeite voor hebben moeten doen’.

Een vriendin van me zei dat ik wakkermaakboeken schrijf en zo is het. Het gaat om het ontwaken uit uw geestelijke slaap. Kijk op www.hennybos.com naar mijn boekenaanbod en geef uw leven meer betekenis. Einstein zei dat succes niet het hoogste doel is maar betekenis hebben.

Nu zin in een gesprek over betekenis en ontwaken, bel 06-1041646 of kijk op www.hennybos.com bij coaching+

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Laat een reactie achter