Regressie en Narratieve therapie

Regressie en Narratieve therapie

Je verleden, ook dat uit vorige levens, zit opgeslagen in je onderbewuste. Het onderbewuste is 10x sterker dan jouw bewuste en heeft de controle over je. Freud zag dat al goed. Ook in ho’oponopono stellen ze dat er ‘trash’ zit in je onderbewuste en dat je dat mag cleanen. Narratief werk is dan heel goed. Ook vast stellen wat de vrouwelijke lijn en mannelijke lijn in je familie je vertellen. In trance of alfa of theta staat kun je naar vorige levens gaan. Met behulp van indianen trommel, klankschalen en meditatieve muziek lukt dat ook. Ook doormiddel van dromen is het mij ook gelukt een leven als timmerman in Normandië te herbeleven. In Normandië voel ik me ook thuis en mijn uitspraak van de Franse taal was zo goed, tijdens de eerste les Frans, dat de leraar mij vroeg of ik de Franse taal al beheerste.

Bij regressie en narratieve therapie gaat het erom jou in de hoofdrol te plaatsen, en de controle te geven, veel mensen spelen in hun eigen leven een figurantenrol. In de narratieve therapie wordt geen diagnose gesteld, geen label op je geplakt maar gekeken hoe jouw gedachten en gevoelens problemen kunnen veroorzaken en dat jij die problemen niet bent maar hebt!
Je toekomstbeeld is vaak gebaseerd op je ononderzochte verleden. Als je ooit een keer bedrogen bent denk je dat iedereen je wil bedriegen en ga je wantrouwen en dat lokt nu juist bedrog uit!
Een niet onderzocht leven, is niet waard geleefd te worden, ik meen dat het Socrates was die dit terecht beweerde.

Veel mensen laten zich leiden en lijden en controleren door angst in plaats van liefde. Die angst is aangeleerd tijdens dit of een vorig leven, en kan dus weer afgeleerd worden!
Ik heb zelfstudie gedaan en ervaring opgedaan ten aanzien van regressie en narratieve therapie. Video’s gevolgd en boeken bestudeerd en in de praktijk gebracht en met succes geadviseerd aan cliënten. Dus be my guest en onderzoek je leven al of niet met hulp van mij.

Je kunt je verleden niet veranderen, maar wel de manier waarop je er naar kijkt en er mee omgaat. Narratieve therapie leert je om een en ander in een positiever en constructiever licht te zien. Je bent geen probleem, maar hebt een probleem, dat opgelost kan worden. Jij ben oké, je gedachten en gevoelens kunnen misvormd zijn…en dat is bij te sturen! Je leert meer uit te gaan van liefdevolle waarden in plaats van angstige gedachten en gevoelens.

PS: We are as sick, as we are secret