Peter

Ik heb wat met mensen die Peter heten. Op de lagere school was Peter van der Spek m’n vriendje, waarmee ik kampeerde onder de appelboom in onze grote tuin. Op de middelbare school was Peter van Bruggen m’n vriend en tevens zanger in onze band. Op m’n werk was Peter Lamaker m’n direkteur die me veel bevoegdheden en vrijheid gaf en waarmee ik het heel goed kon vinden. M’n beste collega, die een vriend werd was Peter Scholten, met hem studeerde ik marketing.

Op dit moment zijn Peter Jan en Hans Peter m’n beste vrienden waarmee ik vaak contact heb en veel deel. Peter van der Heiden is m’n garagist waarmee ik het ook heel goed kan vinden, hij matst me vaak. Vorig jaar, of was het al in 2010, sloot ik vriendschap met Peter de Kock, die me zeer inspireert.

Dus als er nog een Peter is mag die zich melden, ik heb er goede ervaringen mee

P.S. Ene Peter uit Vlaardingen belde me op naar aanleiding van m’n artikel ‘loslaten’ in Spiegelbeeld. Hij zei: ‘Je hebt m’n leven gered’.Ik zei ‘pardon?’. Hij zei:’Ik wilde vandaag zelfmoord plegen en toen ik jouw artikel las werd ik zo geraakt en bemoedigd dat ik ervan af zie en weer zin in het leven heb en m’n oude ellende loslaat en dienstbaar wil zijn’ Ik dankte hem voor dat mooie compliment en deelde een uur aan de telefoon met hem, een fijn contact en weer een Peter, het is ongelofelijk!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Laat een reactie achter