Misleiding en Onderscheidend vermogen

Ik was gisteren bij Pallas Hendriks in Arnhem, een goede en wijze vriendin van me, ze stelde voor om samen een boek te schrijven over misleiding en het onderscheidend vermogen om te zien wanneer je misleidt wordt, de mensen die macht willen zijn vaak alleen maar uit op macht en invloed en commercieel belang

Als je ervaringen hebt met misleiding en onderscheidend vermogen horen we dat graag van je, je bijdrage zal eventueel opgenomen worden in het boek met bronvermelding

Ikzelf werd als codependent nogal eens misleid door narcisten, die mij manupuleerden en van me profiteerden, het waren dure lessen, ik leerde door schade en schande. Graag horen we jouw ervaringen, schroom niet en uit je. Don’t die with the music still in you!!!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Laat een reactie achter