Let meer op wat mensen doen dan op wat ze zeggen!!

liefde

Mensen hebben veel dingen tegen me gezegd, maar uit hun daden bleek dat ze niet meenden wat ze zeiden en niet zeiden wat ze meenden, dat zie je ook vaak bij codependentie.. Veel mensen noemden mij hoogbegaafd en wijs, maar stelden mij geen enkele vraag en als ik de mensen die zeiden dat ze me zouden bellen allemaal te eten moet geven werd ik een arm man, ze zeggen te bellen maar doen het niet, ze wachten af tot jij hen belt. De initiatiefnemers zijn in de minderheid. Herman Finkers zei: ‘Er zijn mensen die zichzelf niet rekenen tot een minderheid, maar dat zijn er maar zo weinig!’

1 antwoord
 1. Gerda Maria
  Gerda Maria zegt:

  Lieve Henny,

  Je hebt overschot van gelijk, het is belangrijk om op te letten met wat we beloven en met wat we vervolgens doen of niet doen.

  Ik kijk daarbij steeds vaker en steeds bewuster naar mezelf omdat hetgeen ik bij anderen waarneem altijd een reflectie is van hetgeen voor mij (in mindere of meerdere mate) ook opgaat.

  Bedankt om mij daaraan te herinneren!

  Veel succes en plezier gewenst bij alles wat je zegt en onderneemt, of net niet ;-)

  Heel veel Liefs en Liefde van me

  Gerda Maria

  xxx xxx xxx

Reacties zijn gesloten.