Dromen kunnen gewoon een verwerking zijn van wat je op een dag hebt meegemaakt, maar ook uit wat Jung het collectieve onbewuste komen en dan is het extra interessant om de droom te duiden en er vragen bij te stellen o.a. wat de stemming was, de temperatuur, de kleuren, de gevoelens die een rol speelden, dat is per persoon verschillend voor de een is een paard het lievelingsdier en de ander is er bang voor. De dromen kunnen ook het het persoonlijk onderbewuste voortkomen en dan is de duiding al helemaal een kwestie van uniekheid per persoon, al naar gelang z’n attitude, bewustzijnstoestand, dominerende sub-persoonlijkheden en gevoelens, in een dialoog moeten deze aspecten aan de orde komen.

We hebben vaak een ander nodig om te kunnen zien wat zich in ons afspeelt, de Bijbel zegt dat heel mooi: ‘We zien wel de splinter in het oog van de ander, maar niet de balk in ons eigen oog…..’

Ik doe al jaren aan droomduiding en heb ook een tarotcursus gevolgd met succes, in de tarot wordt ook veel met symbolen gewerkt en moet je veel intuïtief aanvoelen en dat gaat me goed af.

Als je je droom aan mij wilt toevertrouwen kun je me bellen of mailen met je droom en dan stel ik wellicht wat vragen aan je en dan komt er een duiding waar je wellicht veel mee kunt is m’n ervaring.

Ik reken voor een half uur duiding 25 euro, dat is weinig omdat ik er zelf ook veel van leer en het met liefde en plezier doe.