Er waren 18 mensen naar de lezing gekomen en velen herkenden veel in de vragen die Henny stelde, te weten:

-sta je altijd klaar voor een ander?, -durf je geen nee te zeggen?, -laat je je grenzen schenden?, -wil je de controle?, -heb je lage gevoelens van eigenwaarde?-zijn jouw behoeften niet zo belangrijk als die van een ander?, -groeide je op in een gezin met weinig of geen aandacht, erkenning, waardering, koestering, warmte en  liefde?, -accepteer je dingen die eigenlijk niet acceptabel zijn?.

Er werd gevraagd onder de kopregel: ‘Dit irriteert me in andere mensen’ alles te noteren wat je stoort. Toen de mensen daarmee klaar waren zei Henny:’Streep nu de kopregel door en zet er neer:’Dit zijn aspecten van mij die ik nog niet wil zien’, het was een eye-opener. Els was zo lief en zorgzaam om koffie en thee te regelen en nam twee folders mee, ook eentje voor haar zus.

Iedereen kreeg een informatiefolder en de brochure:’Een introductie in codependentie’.

Het was al met al een geslaagde avond, waarvan deze CD een opname is van ca.45 minuten. Na de pauze werd antwoord gegeven op vragen, dit is niet op de CD opgenomen. De CD is verkrijgbaar bij Henny Bos en vraagt een investering van 12,50 + verzendkosten.