Levensinspiraties / Henny Bos

Henny Bos was manager bij een uitgeverij en universitair docent in Utrecht en gaf communicatietrainingen op HBO niveau. Hij schoolde zich om tot auteur/coach bewustwording en codependentie, door vele cursussen en trainingen te volgen en door zelfstudie. Hij las en bestudeerde duizenden boeken een investering van 10.000- den euro’s in zichzelf, die hij nu aan u ter beschikking stelt in de vorm van inspirerende verhalen. Socrates zei al: ‘Verbeter uzelf door de geschriften van anderen te lezen en u krijgt gemakkelijk waar die anderen veel moeite voor hebben moeten doen’…

Laat u informeren en wijzer maken, inspireren, enthousiasmeren motiveren, stimuleren en bemoedigen door de artikelen in dit boek, het is met zorg en liefde samengesteld.

2012 / 9789462031043 / Paperback / 276 pagina’s, 25 euro

 

Levensinspiraties heb ik met zorg en liefde geschreven en bevat veel artikelen die een bijdrage aan je verdere bewustwording en zelfkennis kunnen leveren. De Boeddha zei: ‘Het bewuste is oneindig’. We kunnen ons dus steeds blijven ontwikkelen en dit boek levert een bijdrage een je groei en ontwikkeling.

Ik heb het boek ook geschreven voor m’n eigen ontwikkeling, Een uitspraak is: ‘Als je iets echt wilt weten moet je er les in gaan geven of er een boek over schrijven’, een waardevol advies. Ik doe beide dingen en ervaar de waarde van deze uitspraak.

Het boek leest heel gemakkelijk omdat het afzonderlijke verhalen zijn. Een dosering van één verhaal voor het slapen gaan is een suggestie, maar meer mag natuurlijk ook. Het kost je dan weinig tijd en je leert er veel van als je tenminste openstaat en de lerende capaciteit hebt.