Ben je verlegen?

Ik was ook heel verlegen en bloosde vroeger heel vaak als ik aandacht kreeg of een spreekbeurt moest houden, het had met mijn lage eigenwaarde en codependentie te maken, maar dat wist ik toen nog niet. Pas op mijn 35ste ging ik er wat aan doen. Ik was in de bibliotheek en keek bij de esoterische boeken en er stak een boek uit, ik bekeek het en het was het boek ‘Bent u verlegen?’, ik durfde dat boek aanvankelijk niet te lenen maar vermande mezelf en las het en leerde er heel veel van.

Mijn eigenwaarde groeide en toen ik later mijn codependentie ontdekte werd het een spirituele eigenwaarde en voelde ik me niet meer maar ook niet minder dan een ander, vaak weten we niet dat er codependentie achter onze ellende en tegenslagen zit, meer weten bel 0314-343821 voor goede coaching, zie ook coaching+ voor mijn visie op coaching

Neem niet langer genoegen met middelmaat en dat het zijn gangetje gaat maar maak er iets bijzonders van en kom tot levenskunst, zie ook in de winkel mijn boek over Geluk en levenskunst.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Laat een reactie achter