Wakker worden, vooral als je denkt al wakker te zijn

Wakker worden
Mijn ervaring is dat de meeste mensen denken dat ze al wakker zijn.
Ze identificeren zich met hun lichaam dat wakker kan zijn, geestelijk zijn de meeste mensen echter nog in slaap
Hoe wil je wakker worden als je denkt dat je het al bent
Mensen gebruiken slechts 5% van hun potentieel, dat betekent dat ze een heel leven aan zich voorbij laten gaan. Ik heb dan mededogen en ben bereid om deze mensen de ogen te openen.
Op een cursus psychosynthese gaven de meesten een mager 6-je voor hun levenskwaliteit. Dat is aan de ene kant mooi, omdat ze dan inzien dat er wat moet gebeuren, wat moet veranderen om tot geluk te komen. Velen blijven hangen in de comfort zone en vinden het wel best
zo en zoeken vertier om, zo ontlopen ze hun ware Zelf, hun essentie
De meeste mensen besteden dan ook 95% van hun tijd aan drama, dat verklaart het succes van gtst en de roddelbladen.
Soms voel je dat er meer moet zijn. Dat is dan een helder moment, dan moet je handelen en je laten coachen
Voel je nu ook dat je meer in je mars hebt dan wat er nu uitkomt bel dan
06-10421646

2 antwoorden
  1. Loesje
    Loesje zegt:

    Geweldig!

    Mijn levenskwaliteitcijfer een 9, wellicht beïnvloedt door het feit dat ik als Toegepaste Psycholoog ook nog eens net afgestudeerd ben als Orthopedagoog en direct zonder te solliciteren aan het werk kon gaan bij de GGZ. Daar komt nog eens bij dat ik nu weer de tijd neem om te communiceren met familie en vrienden, ze eens diep in hun ogen kan aankijken en kan vertellen hoe veel ik om ze geef. IK nu weer de tijd heb om het lezen en zelfs het schrijven wat meer op te pakken en mezelf heb voorgenomen om het verleden te respecteren en te accepteren en de geleerde lessen mee te nemen naar de toekomst. Met dit alles zou ik bijna mijn levenskwaliteitcijfer willen verhogen naar een 9,5. Maar nee er zijn nog altijd dingen die nog beter kunnen, zo wil ik toch weer meer gaan werken aan een gezonderelevensstijl met een bewustere keuze voor mijn voeding. En zo zijn er nog wat dingen die ik niet voorbij wil laten gaan, maar waar ik mee aan de slag wil om mijn levenskwaliteitcijfer nog hoger te tillen. Voor nu toch echt een 9.

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Laat een reactie achter